Olvasói áldásokból

Nagyon sok visszajelzést kaptam már az előző könyvem kapcsán is azokról az áldásokról, melyeket mennyei Édesatyánk gondozott a szívekben. Álljon itt most egy-két gondolat ezekből.

Köszönöm a könyvét, nagy örömmel olvastam. Különösen azért, mert ez mai, magyar bizonyságtétel, amiből (sajnos) nagyon kevés jelenik meg.

…szívből gratulálok a könyvedhez. Úgy formailag, mint tartalmilag nagyszerű és egyedülálló, egyszerűen nem lehet letenni, a borítóról nem is beszélve. Természetesen fogom ajánlani mindenkinek… Szívből köszöntelek!

Belelapozva látom, hogy fontos dologról, sőt a legfontosabb dologról ír! Áldja meg az Úr érte! Életére a mi hibátlan és tökéletes Urunk áldását kérve,

…„belevesztem” a könyvedbe… éppen nagy szükségem volt rá, mert mostanában valahogy rám telepedett a homály, mint a Csongor és Tündében van, hogy „az emberélet útjának felén egy nagy sötétlő erdőbe jutottam”. Úgyhogy ezt is beleveheted a Gondviselésről szóló események sorába.

Kedves Éva!

Köszönöm a levelet és az igazán megnyerő könyvborítót. Szívesen rendelnék egy pld-t utánvéttel: Ha lehetséges és van a birtokában filmjeiről dvd, azokat is megnézném. A lapunkban a promónak nincs akadálya.Sok áldást kívánok és várom válaszát!

Molnár Róbert
Kübekháza

A feleségem azonnal elkezdte olvasni, már a vége felé jár, nem tudja letenni. Én csak ezután tudom elolvasni. Sok szeretettel köszöntjük, Isten áldása kísérje életét

Kedves Salyámosy Éva!

Örömmel vettem kezembe nemrégiben magánkiadásként megjelent, Az ítélet: felmentés című könyvét. Kívánom, hogy sokakhoz eljutva lélekemelő olvasmánnyá váljon.

Személyes életére és egyházi közösségben végzett szolgálatára Isten áldását kívánom.

Budapest 2012-08-30 Papp János lelkipásztor, MBE elnök

A magyar evangéliumi könyvpiacon valóban alig van ilyen jellegű írás. Bár jelenleg még ennek is csak a 216-ik oldalánál járok, mégis hadd kérdezzem meg, a "majd egy következő könyvemben" ígéretek megvalósulóban vannak? Akik ezt a fordulatos, közvetlen és szemléletes írást olvasták, alighanem várják a folytatást. Őszintén kívánom, hogy kitűzött céljának megfelelően Jézushoz vezető bizonyságtétel legyen.

Bocsánat, hogy csak most jelentkezem. Tegnap kaptam meg az ajándék könyvedet, ugyanis ketten a postások közül lestoppolták és már ki is olvasták. Nagyon köszönöm és hálás vagyok Istennek azért, hogy megírtad és nem hagytad a fiókban. Nagyon építő és bátorító könyv.

Kedves Éva!

…ezt eredetileg egy Arany–idézettel szerettem volna kezdeni, de most ennek is csak egyetlen feltalálási helye az emlékezet. Tehát nem szószerinti, de tartalmilag hű idézetek következnek. Arany az Ember tragédiájával kapcsolatban hosszasan levelezett Madách-csal. Első levele így kezdődött: "Különösen tisztelt hazafi! Kérem fogadja köszönetemet az örömért, amelyet nekem írásával szerzett." Aztán következnek a legkülönfélébb megjegyzések. Azzal a résszel kapcsolatban, ahol Ádám szerelmet vall Évának, ilyesmit ír Arany: "Rám úgy hatott, mint péklegény s komorna ömlengése. Félre is tettem, s csak később, Jámbor Pali unszolására vettem elő." Én is eléggé hasonlóan jártam Éva kötetével. Bizonyos, itt nem részletezhető okoknál fogva letettem, s csak később, jámbor sürgetésre vettem elő. Most viszont szabad- (és nem is mindig csak szabad) -időmben nagy érdeklődéssel olvasom. A magyar evangéliumi könyvpiacon valóban alig van ilyen jellegű írás. Valamelyest talán a Molnár Róbertéhez hasonlíthatnám, de nincs jogom hozzá, mert nem fejeztem be, másik könyvhöz csábultam tőle :-)

 Bár jelenleg még ennek is csak a 216-ik oldalánál járok, mégis hadd kérdezzem meg, a "majd egy következő könyvemben" ígéretek megvalósulóban vannak? Akik ezt a fordulatos, közvetlen és szemléletes írást olvasták, alighanem várják a folytatást.

 Őszintén kívánom, hogy kitűzött céljának megfelelően Jézushoz vezető bizonyságtétel legyen.

 Szeretettel: H. Attila teológiai tanár

Szeretném megköszönni a könyvedet, és egyúttal gratulálni hozzá. Áldja meg az Úr a könyvet és az olvasókat! Gratulálok, hogy egy hosszú út, sok év után végre sikerült kinyomtatni. Örülök neki. Építse a megosztott történeted a mennyek országát! Mama egyébkent mondta, hogy két nap alatt kiolvasta.

…nagy örömmel olvasom a könyved. Megérint, formál, áldás van rajta.

Kedves Salyámosy Éva!

Köszönöm a könyvét, nagy örömmel olvastam. Különösen azért, mert mai magyar bizonyságtétel, amiből (sajnos) nagyon kevés jelenik meg. Szeretnénk … példányt kérni a könyvből bizományos terjesztésre… Isten áldásával:

Kárpáti Zsolt
CLC Keresztyén Könyvesboltok

Kedves Évi, csodálatos könyvet írtál, köszönöm hogy az őszinteségeddel engem is beavattál az életedbe. Mindez csak megerősített abban, hogy az én életemben történő változások, és mindaz, ami kívülről talán nem látszik, de a szívemben történik, Isten jósága felém. Már várom a könyvedet Öcsikéről, nagyon kíváncsi vagyok, hogyan tudtad Őt átengedni Istennek, mert most pont ezt tanítja Nekem Isten a kisebbik lányommal kapcsolatban, és nekem ez nehéz.

Drága Évike! 

Tegnap megkaptam a csodálatos ajándékodat, szívből gratulálok a könyvedhez. Úgy formailag, mint tartalmilag nagyszerű és egyedülálló, egyszerűen nem lehet letenni, a borítóról nem is beszélve.

Természetesen fogom ajánlani mindenkinek, csak legyek jobban.

Szívből köszöntelek! 

Dr. H. Marika

…könyvbemutatója után apukám vett egy, „Az ítélet: felmentés” c. könyvet öntől, amit el is olvasott, és nagyon megragadta, nagyon tetszett neki.

Kedves Éva!

Az élmény és az öröm kölcsönös, azóta „belevesztem” a könyvedbe… éppen nagy szükségem volt rá, mert mostanában valahogy rám telepedett a homály, mint a Csongor és Tündében van, hogy „az emberélet útjának felén egy nagy sötétlő erdőbe jutottam”. Úgyhogy ezt is beleveheted a Gondviselésről szóló események sorába.

szeretettel,

Zsuzsa

Kedves Eva

En vettem meg az utolso konyvet Zilahon. Lehet meg emlekszel ram. Kiolvastam es nagyon tettszett. Harom baratnom varja hogy ok is kiolvassak. Nagyon tettszett hogy oszinten leirtad uj eletedet, es jol esett latni Isten vezeteset de  a negativ dolgokat sem hagytad ki. .Nagyon tanulsagos. Es orulok hogy a konyvon keresztul megismertelek. Kivanok tovabbra is sok erot a szolgalatba es azt hogy tovabbra is tapasztald meg Isten vezeteset. Mert ez a legfontosabb.

Testveri szeretettel Lakatos Magdi Zilahról 121116

A pesterzsébeti gyülekezetben vett a könyvéből Apukám, amikor ott járt.(Az ítélet: Felmentés) Néhány nap alatt elolvasta, és továbbadta részemre. Azóta amikor csak tudom, olvasom. Nagyon tetszik, olyan érzés, mintha beszélgetnénk a könyv olvasása közben, annyira közeli érzés számomra minden mondata, mert sokat foglalkoztatnak olyan gondolatok, amelyekről ír. Nagyon megerősít minden szava. Nagy szüksége lenne erre az érzésre sokaknak, mert nagyon nehéz világot élünk, és valóban csak Egy segítségünk van, csak Egy reménységünk. Még az elején tartok a könyvnek, de alig várom, hogy a kezembe vegyem és haladjak tovább. Nagyon köszönöm, hogy gazdagodok sorai által.

Kedves Éva!

Bocsánat, hogy csak most jelentkezem. Tegnap kaptam meg az ajándék könyvedet, ugyanis ketten a postások közül lestoppolták és már ki is olvasták. Nagyon köszönöm és hálás vagyok Istennek azért, hogy megírtad és nem hagytad a fiókban. Nagyon építő és bátorító könyv. Örömmel hívlak könyvbemutatóra. Összekötnénk egy evangélizációs alkalommal, ahol bizonyságot tehetnél megtérésedről, bemutatnád a könyvet és a végén lehetne terjeszteni. Én az adventi időszakra gondoltam, de lehet október második felében is…Szeretettel,

Sámuel

Nekem az éjjeli asztalomon van és minden este olvasom, bátorításként…

Már sokan sorba állnak, hogy kölcsönadjam, de én még mindig újra és újraolvasom.

Szóval nagyon jó és lelkileg hasznos olvasmánynak tartom. Most karácsonyra ajándékoztam egy példányt az igazgatóhelyettesünknek, akinek a felesége szintén a média területén dolgozik.

Nagy örömömre szolgált, hogy olvashattam a könyvedet (Az - ítélet felmentés). Éppen tegnap éjfélkor jutottam a végére. Alig vártam az estéket, hogy kézbe vegyem és átéljem veled együtt a leírtakat. Annyira megelevenedett bennem mindaz, amit papírra vetettél. Mint egy film játszódott előttem - pl. mikor küzdelmesen másztad a hegyet Spanyolországban. Teljesen veled együtt éreztem, amint a szandálod feltörte a lábad. Szinte éreztem a fájdalmat, a hőséget és Isten megújító erejét. De ugyanígy a megtérésed folyamatát, ahogy Isten lépésről lépésre vezetett és átformált. Egyfajta tükröt is tartott elém, hogy milyen is az én hívő életem jelenleg? ... és nem szépeket láttam ebben a tükörben, de elindított bennem egyfajta változást, egy megújulást. Én lehet, hogy leordítottam volna a fiam fejét, ha kidobta volna az élelemmel teli papírtáskát és eszembe sem jutott volna az, amit te mondtál. (ez szerintem eszembe fog jutni ha ilyen helyzetbe kerülök, mert szoktak ilyen meglepetések engem is érni)

A könyv olvasása folyamán éreztem, ahogy a szeretet áradt belőle... az a szeretet, amit én is szeretnék árasztani Isten által.

Köszönöm, hogy megosztottad velünk, olvasókkal életed legjelentősebb szakaszát és engedtél bepillantást abba.

Könyvednek átformáló ereje van és csodállak érte. Tudom, hogy ez egyedül Isten által lehetséges és az Ő kegyelme és szeretete végezte el benned.

…sok erőt merítettem a legutóbbi könyvből. Visszaidézte életem hasonló szakaszait és még több hálára késztettek a hasonló megtapasztalások ... Nagy áldás az, ha valaki nem csak átéli a megtérést, hanem sok ember felé közvetíteni is tudja érdekfeszítő módon. A debreceni Szappanos utcai beszámolón is ott voltam és nagy érdeklődéssel hallgattam a kedves szavakat.

Rómaiakhoz 11 : 29 - "Mert megbánhatatlanok az Istennek ajándékai és az ő elhívása."További nagyon sok erőt és áldást kívánok ehhez az ajándékhoz és elhíváshoz!

Nagyon örülök, hogy Isten így megáldja a munkáidat! Meghallgattam néhány bizonyságtételedet a mera.hu-n is. Azok is nagyon érdekesek és figyelem felkeltőek.

Nagyon örülök, hogy sikerült beszélni anyukámmal, és annak is, hogy a Lélek vezetésével másnak is, és neked is világosság gyúlt sok kérdésre. Imádkozom érted és a munkádért is, "mert a ti munkátok nem hiábavaló az Úrban". /szerk: lelki beszélgetésre többen is kértek és találkoztunk is mindenkivel./

…ez a könyv annyira lenyűgözött, nem túlzok, ha azt írom végigsírtam. Kb. két hete jutottam egész véletlenül ehhez a könyvhöz, három nap alatt tüzetesen elolvastam, nagyon sok kérdésre választ kaptam, és egy kicsit boldogabb és kiegyensúlyozottabb lettem, úgy érzem. Ide kívánkozik még, hogy leírjam, ma délután voltam egy közösségbe, ahol kellett volna, hogy ismerjék a könyvedet, de akit megkérdeztem pár fiatalt, még nem olvasták. Ezen nagyon csodálkoztam. Mindenesetre én úgy érzem, ez egy Isteni ajándék volt nekem, hogy elolvashattam, és megvásárolhattam a könyvedet. Remélem ennek a könyvnek a folytatása is eljut majd hozzám, nagyon várom. Kívánok nagyon sok erőt a további szép könyvek megírásához.

A könyved annyira megható, bátor és őszinte vallomás, hogy szinte nem lehet letenni az olvasását, és nemsokára teljesen elolvasom, elhatároztam, hogy mindenféle "üres gratuláció vagy dicséret" helyett komolyan elmélyülök a Bibliában és a legszebb, legjobban építő igesorokkal fogok neked írni majd véleményt és válaszlevelet, amit a könyv olvasása után én érzek. Így fogok én is lelkileg is felépülni ebben a rettenetes testi leromlott lábadozós időszakomban, adtam magamnak lelki házi feladatot! Remélem jól vagy.

Drága Évikém!

Köszönöm a könyveket. Kézhezvétel után azonnal olvasni kezdtem, nagyon hamar be is fejeztem. Nagyon - nagyon tetszett.Mivel azzal fejeződik be könyved, hogy várod a visszajelzéseinket, nos én olvasás után meg is írtam az én irományomat. Sajnos annyira hosszú lett, hogy alighanem túlléptem az időt, mivel szerettem volna kicsit megformázni, alakítgatni, hogy szép legyen, közben egyszer csak eltűnt. Ebből azt a következtetést vontam le, hogy ennek így kellett lennie: te feladatod az írás, az enyém pedig az olvasás.

Örülök, hogy könyvedben nagyon sok megszívlelendő tanácsra leltem. Csupa ismerős kis történetek jöttek elő az én életemből is. Ezeket többnyire jeleztem az el nem küldött levelemben. Külön kiemelném a basaliómás történetet, az már nagyon ismerős volt, mivel férjemnek is az élete folyamán négy ilyen műtéten kellett átesnie. 

Külön örülök annak, hogy az idősekkel is foglalkozol és nagyon sok tanácsot kapunk a könyv által.

Talán az olvasás hatására, de már megtudtam azt tenni én is, hogy leborultam az Úr előtt és megköszöntem a Páromat akit elvesztettem, hogy annyi időn keresztül szerethettem. Azt, hogy annyi időn keresztül támaszai lehettünk egymásnak. Ráébredtem nem szabad visszafelé nézni, hanem új ösvényen kell elindulni.

Mivel ezt megtettem, úgy érzem már ezért is érdemes volt elolvasni.

Kívánok Neked további munkáidhoz sok erőt sok szeretettel ölel: Eszter

Az Ur aldja.az első konyvet elolvastam a koövetkező 2 könyvet is szeretném megvásárolni, ha eltudná nekem küldeni. Nagyon köszönöm. K. Etelka Romania

Kedves Éva! Köszönjük a látogatást... nagyon jó a visszhangja. Üdv Z / nyúl zoltán 140918/ Szerbia

 Kedves olvasó, még sok ilyen bátorító sort kaptam. Köszönöm! Erre igen nagy szükségem volt. Sok szeretettel és áldáskívánással viszonozva búcsúzom:

Salyámosy Éva